(Removed from publishing)

Operatiivinen johtaja - Helsinki, Tampere
Medilaser Oy

Original publication date 22.7.2019
Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme vahva ja täysin kotimainen toimija ja tarjoamme niin laadukasta diagnostiikkaa kuin hoitoa kaikkiin silmien terveyteen ja näkemiseen liittyviin tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea.
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Medilaser Oy:lle operatiivista johtajaa vastaamaan leikkaussali- ja vastaanottotoiminnasta. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa syksyllä 2019. 

Tehtävän kuvaus

Operatiivisena johtajana vastaat Medilaserin leikkaussali- ja vastaanottotoiminnasta valtakunnallisesti. Huolehdit kustannustehokkaan ja laadukkaan toimintatavan suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä. Vastuullasi on myös yksiköiden talous ja strategianmukainen toiminta sekä yhdenmukaisten prosessien toteuttaminen. Toimit lähiesimiehenä palvelupäälliköille ja työskentelet HR-asioiden parissa yhdessä palvelujohtajan kanssa. Kliinisestä laadusta vastaat yhdessä ylilääkärin kanssa. Työskentelet myös myynnin ja markkinoinnin tukena myynnin edistämiseksi. 

Odotamme sinulta

Sinulta löytyy vankkaa ymmärrystä hoitotyöstä ja kenties myös silmätautien erikoisalasta. Olet koulutukseltasi esimerkiksi terveys- tai hoitotieteiden maisteri tai sairaanhoitaja. Persoonaltasi olet kehittämishaluinen ja stressinsieto- ja organisointikykyinen. Työskentelytyylisi on valmentava etkä hätkähdä vaikka työpöydällesi kasaantuu mitä erilaisempia asioita. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kokonaisvaltaisen roolin kovassa kasvussa olevassa kotimaisessa yrityksessä.  Medilaser Oy on osa Coronaria-konsernia. Coronarian tarina sai alkunsa halusta tehdä asiat toisella tavalla. Tavalla, joka palvelisi niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin yhteiskuntaakin. Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet. Niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme tyytyväisyys on huippuluokkaa, ja toimintamallimme on tuonut huomattavia säästöjä asiakkaillemme. Coronariassa on alusta lähtien uskallettu haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtia, miten eri asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Se on osoittanut erinomaiseksi tavaksi toimia, ja tuonut selkeää kilpailuetua muihin toimijoihin nähden. Tänä päivänä Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon konserneista, ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 31.7. klo 9-10 ja 7.8. klo 12-13 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi