(Removed from publishing)

Operaattori Vantaalle
Personalhuset Staffing Group

Original publication date 18.2.2019
Haluatko päästä työskentelemään elektroniikkateollisuuden parissa? Haluatko nähdä Suomessa ainutlaatuisen työympäristön, jossa työskentelet laboratorio-olosuhteita muistuttavassa puhdastilassa?

Haussa on nyt OPERAATTOREITA asiakkaallemme arjen kaksivuorotyöhön Vantaan Martinlaaksoon.

Työssäsi operaattorina olet mukana komponenttien valmistusprosessissa. Työ pitää sisällään mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, tietojenkäsittelyä sekä mikroskooppitarkistusta. Tehtävä vaatiikin sorminäppäryyttä, intoa käyttää esim. erilaisia koneita ja mikroskooppia sekä kiinnostusta työskennellä puhdastilassa. Työllistyminen tapahtuu suoraan asiakasyritykselle.

Tehtävässä työskentelet 2-vuorotyössä arkisin, tehden joka toinen viikko aamu- ja joka toinen viikko iltavuoroa

On hienoa, jos olet työskennellyt aiemmin tuotantotehtävissä tai jos sinulla on teknisen alan koulutus, mutta tärkeimpiä operaattorin ominaisuuksia ovat kuitenkin halu oppia uusia asioita nopeasti, oma-aloitteisuus sekä kyky työskennellä kiireessäkin. Lisäksi olet rauhallinen, tarkka sekä viihdyt rutiininomaisissa tehtävissä. Sinun tulisi olla halukas sitoutumaan pitkäksi aikaa. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää lähi- ja värinäköä sekä sorminäppäryyttä.

Asiakkaallamme on tarjolla oppimismahdollisuuksia, kannustava ja kehitysehdotuksia arvostava ilmapiiri sekä työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehtiva työnantaja. Saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Oletko halukas kouluttautumaan uuteen tehtävään, jaksat pitkäjänteistä työtä ja pystyt sitoutumaan pitkäksi aikaa? Mikäli vastasit kyllä, niin täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 23.1.2019. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Personalhuset Staffing Groupin Vilppu Hyppölä, puh. 050 411 7688.

Personalhuset Staffing Group on pohjoismainen henkilöstöalan asiantuntija. Me haluamme olla alamme näkyvin ja innovatiivisin toimija. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidysti mm. rekrytointipalveluita, henkilöstövuokrausta sekä konsultointia ja muutosvalmennusta. Työnhakijoille tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden päästä uralla eteenpäin ja kehittää itseään. www.personalhuset.fi