(Removed from publishing)

Operaattori Muratalle, 2-vuoro
Murata Electronics Oy

Original publication date 13.1.2020

Oletko työntekijänä tarkka, huolellinen ja aidosti kiinnostunut tekniikan alan tuotantotehtävistä? Murata Electronics etsii yrityksen kasvusta johtuen joukkoonsa uusia tuotannon operaattoreita.

Etsimme Murata Electronicsille tuotannon operaattoreita pitkäkestoisiin työsuhteisiin arkisin tehtävään 2-vuorossa, jossa työskentely tapahtuu vuoroviikoin aamuvuorossa klo 6:30 – 14:45 ja iltavuorossa klo 14:30 – 22:45. Murata Electronics sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Martinlaaksossa ja paikalle pääsee niin autolla, junalla kuin bussillakin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä sopimuksen mukaan.

Työtehtävät sisältävät mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, käsin tehtäviä työvaiheita, mikroskooppitöitä sekä mittaustulosten raportointia. Tuotteissa korkea laatu on erittäin tärkeää ja operaattorit ovat avainasemassa laadun varmistajina.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön tekniikan alalla huipputuotteiden parissa. Murata Electronics tarjoaa vakituisen työsuhteen sekä avaimet kehittyä teknologiateollisuuden ammattilaiseksi. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Sinulta odotamme tarkkuutta, pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä noudattaa työohjeita pilkuntarkasti. Myös logiikan taju sekä erilaisia laitteita ja kemikaaleja pelkäämätön asenne ovat operaattorille tärkeitä ominaisuuksia. Omaat hyvät tiimityötaidot, puhut sujuvaa suomen kieltä ja hallitset myös perustason englannin kielen. Aikaisempi työkokemus valmistavan teollisuuden työtehtävistä ja teknisen alan ammattikoulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiseksi. Kaikki operaattorit koulutetaan tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin aito mielenkiinto tehtävää kohtaan, valmius oppia uutta sekä valmius sitoutua työhön pitkäksi aikaa.

Muratalla sinulla on käytössäsi maksuton kuntosalimme ja mahdollisuus osallistua muun muassa salibandy-, jääkiekko- ja jalkapallovuoroihimme, firman järjestämiin juhliin sekä tiimien vuosittaisiin virkistysiltoihin. Tarjoamme työntekijöillemme myös laajennetun työterveyshuollon. Tuemme moniosaamisen kehittymistä ja tarjoamme erilaisia kehittymismahdollisuuksia sisäisten koulutustemme avulla.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi