(Removed from publishing)

Oletko Senaatin uusi viestinnän asiantuntija?
Senaatti-kiinteistöt

Original publication date 11.11.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on viestinnän suunnittelu, toteutus ja kehittäminen erityisesti digitaalisissa kanavissa: www-sivujen sisällöntuotanto ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen sekä sosiaalisen median vuorovaikutuksen tavoitteellinen toteutus ja kehittäminen.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Odotuksemme ovat

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, hyviä näyttöjä tuloksellisesta viestinnästä ja sosiaalisen median kehittämisestä
  • monipuolinen sisällöntuotanto-osaaminen ja kyky hyödyntää dataa kehittämisen pohjana.


Olet luova ja idearikas. Sinulla on reipas, asiakaslähtöinen ja kehittävä ote työhön. Olet hyvä tiimipelaaja ja pystyt pitämään kokonaisuuksia hallussa. Käyttäjälähtöisen verkkopalvelukehityksen ja palvelumuotoilun ymmärryksestä sekä visuaalisen viestinnän taidoista on etua.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Sanna Jääskeläinen, p. 040 830 8104.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 27.11.2019.