(Removed from publishing)

Oletko Senaatin uusi turvallisuuspäällikkö?
Senaatti-kiinteistöt

Original publication date 9.5.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Senaatin toimitiloihin tarjottavat turvallisuuspalvelut sisältävät mm. asiantuntija-, teknologia- ja aula- ja vartiointipalveluita. Nämä palvelut ovat Senaatin nopeimmin kasvava palvelukokonaisuus, kun yhä useampi valtion virasto luottaa meihin muiden palvelujen ohella myös tilojensa turvallisuusjärjestelyissä. Olemme kehittäneet turvallisuuspalveluitamme vuosien saatossa asiakastarpeiden perusteella, ja haluamme varmistaa palveluiden korkean laadun sekä kehittymisen jatkossakin. Haemme nyt uutta turvallisuuspäällikköä osaavaan joukkoomme Helsingissä.

Turvallisuuspäällikkönä vastaat organisaatioturvallisuuden kehittämisestä ja varmistamisesta sekä turvallisuuspalveluiden palvelupäälliköiden työn ohjauksesta ja turvallisuuspalveluiden valtakunnallisesta toimivuudesta. Lisäksi tehtäväsi on tukea Senaatti-kiinteistöjen turvallisuuspalveluiden ylläpidon aikaista toimintaa. Tehtäviisi kuuluvat sidosryhmäturvallisuuteen (mm. turvallisuussopimukset) liittyvät asiat sekä erilaisten lausuntojen valmistelu. Muita tehtäviäsi ovat mm. auditointeihin liittyvän toiminnan koordinointi. Osallistut turvallisuuden johtoryhmän toimintaan.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä, ammatillista kehittymistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

 • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
 • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • tietotyötä tukevan työympäristön
 • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Uudelta turvallisuuspäälliköltä odotamme:

 • soveltuvaa korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa
 • turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemusta/opintoja/kursseja
 • esimieskokemusta asiantuntijaorganisaatiosta
 • palveluliiketoiminnan kokemusta
 • näyttöä projektihallinnan osaamisesta
 • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • asiakaslähtöistä ja aikaansaavaa toimintatapaa.


Arvostamme lisäksi toimisto- ja tietojärjestelmien käyttöosaamista sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, jotka auttavat sinua onnistumaan ja hallitsemaan tehtäväsi ratkaisukeskeisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä, p. 040 504 1978 (soittoajat 23.-24.5.2019).

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 26.5.2019.