(Removed from publishing)

Oletko Senaatin uusi asiakaspäällikkö?
Senaatti-kiinteistöt

Original publication date 7.8.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on hoitaa ja edelleen kehittää valtion luonnonvara- ja elintarvikealan tutkimuslaitosten ja liikelaitosten sekä kulttuurisektorin asiakkuuksia. Vastaat asiakassuhteista sekä toimit yhteyshenkilönä asiakkaiden toimitila-asioista vastaavalle johdolle. Toimit monipuolisten asiakasprojektien vetäjänä. Syvennät asiakasymmärrystä yli yksikkörajojen ja olet mukana ratkaisemassa asiakkaiden toimitila- ja palvelutarpeita yhdessä Senaatti-kiinteistöjen asiantuntijoiden kanssa. Neuvottelet sopimuksista asiakkaiden kanssa ja osallistut investointien valmisteluun.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Odotuksemme ovat

  • näyttö menestyksekkäästä asiakastyöstä
  • erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • toimitilajohtamisen ja kiinteistöliiketoiminnan tuntemus
  • soveltuva korkeakoulututkinto.


Arvostamme myös hyvää viestintä- ja neuvottelutaitoa sekä kokemusta toimitilaprojekteista. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Tuomas Pusa, p. 050 390 2143.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 25.8.2019.