(Removed from publishing)

Ohjelmistotuotespesialisti (tekninen)
Planmeca Oy

Original publication date 21.11.2019

Haemme vahvan kasvumme tueksi aktiivista

TEKNISTÄ OHJELMISTOTUOTESPESIALISTIA

softakehitysosastomme tuotemarkkinointitiimiin Helsinkiin.

Teknisenä ohjelmistotuotespesialistina työskentelet kansainvälisessä markkinaympäristössä korkean teknologian ja hammaslääketieteen ohjelmistoratkaisujen parissa. Kehittämällämme kuvantamisohjelmistolla on jo yli 100 000 käyttäjää reilussa sadassa maassa. Asiakkaamme vaihtelevat yksityisistä hammaslääkäriasemista satojen työasemien yliopistosairaaloihin ja kansainvälisiin hammaslääkäriketjuihin.

Toimenkuvaasi sisältyy erityisesti 3-tier Java-ohjelmistomme teknisiin yksityiskohtiin perehtyminen ja niiden asiantuntijana toimiminen globaalissa organisaatiossamme. Osallistut teknisen loppuasiakasdokumentaation ylläpitoon, Aftersales-organisaatiomme tukemiseen tukipyynnöissä sekä knowledge base -ylläpitoon. Myös erilaiset tuotekehityksen tukitehtävät, kuten ohjelmiston vianselvitys ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa, kuuluvat monipuoliseen tehtäväkenttääsi. Teet tiivistä yhteistyötä ohjelmistosuunnittelutiimimme kanssa ja osallistut uusien teknisten ominaisuuksien tuotteistamiseen ja määrittelyyn.

SINULLA ON

  • tehtävään soveltuva pohjakoulutus (insinööri, DI)
  • hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • mielellään osaamista tietokannoista ja palvelimista, tai kokemusta ohjelmistopalvelujen tai tietoteknisten järjestelmien tukiorganisaatiossa toimimisesta
  • kiinnostusta hammaslääketieteeseen ja halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin
  • hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot
  • erinomainen suomen ja englannin kielen osaaminen
  • itsenäinen työskentelyote ja mahdollisuus matkustaa työtehtävien puitteissa

Olennaisinta on kuitenkin vahva halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Monipuolinen kielitaito katsotaan myös eduksesi.

MIKSI PLANMECA?

Planmeca on menestyvä ja vakaa suomalainen perheyritys, jossa työskentelee sitoutuneita terveyden ja hyvinvoinnin edistämiselle omistautuneita ammattilaisia. Haluamme tarjota sinulle monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä asiakasympäristössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi laadukkaiden terveysteknologian huipputuotteiden parissa. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavat tiimikaverit tukemaan matkaasi ohjelmistoratkaisujemme asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Osku Sundqvist, osku.sundqvist (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta.