(Removed from publishing)

Ohjelmistosuunnittelijoita, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 14.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakkaallemme Protacon Solutions Oy:lle ohjelmistosuunnittelijoita kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Haussa on useampi uusi työntekijä.


Protacon Solutions Oy on valikoitujen toimialojen erikoisosaaja. Heidän tehtävänään on parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä ratkaisuilla, jotka luovat uusia liiketoimintamalleja, sujuvoittavat arkea, nostavat tuotannon laatua, parantavat tehokkuutta ja antavat aikaa luovuudelle. Protacon Solutions Oy on kokenut, kasvava ja uusiutuva yhteisö, joka huolehtii osaamisensa kehittämisestä huomisen tarpeet mielessä.


Protaconissa tiimi suunnittelee, toteuttaa, testaa ja integroi heidän asiakkaiden vaatimukset toimivaksi järjestelmäksi. Työn tueksi heillä on vahva kulttuuri hyvistä ohjelmistosuunnittelun käytänteistä, esimerkiksi continuous integration, agile Scrumin, Kanbanin tai Scrumbanin muodossa, vahva automaattisen yksikkö- ja hyväksyntätestauksen mentaliteetti ja vertaiskatselmointi joka ikiselle koodiriville, mitä yli 80-henkinen ohjelmistotuotannon organisaatio commitoi.

Hakijoilta edellytämme mieluiten jonkin verran aiempaa työkokemusta sekä näkemyksellisyyttä laajojen ja monipuolisten tietojärjestelmien kehitystehtävistä.

Menestyäksesi tehtävässä:

  • olet nähnyt ja kokenut epäonnistuneita projekteja (ja miksei onnistuneitakin)
  • jaat kanssamme ajatuksen siitä, että tässä työssä ei voi koskaan olla valmis
  • pärjäät tiimityössä, osaat kuunnella vieruskaveria ja toimia ryhmässä
  • koet vastuuta tekemisen laadusta etkä suostu tekemään kiireessä sutta

Teknologioita:

Protacon Solutions Oy:ssä tiimit ovat moniosaavia. He tekevät pääsääntöisesti selainkäyttöliittymillä varustettuja tietojärjestelmiä, joissa backend voi olla eri teknologioilla toteutettu. Fullstack-ymmärrys on tarpeen, mutta osaamisesi voi painottua joko frontendiin tai backendiin.

Työtä tehdään monipuolisilla välineillä ja työkaluilla aina projektista riippuen. Kaikkea ei tarvitse osata ja joka asiassa ei tarvitse olla kovin luu. Seuraavien teknologioiden osaamisesta on etua tehtävään hakiessa:

  • Frontend: mm. AngularJS, Angular, React
  • Backend: .Net, C#, MS SQL Server, Entity Framework
  • Java
  • Javascript


Tarjoamme sinulle:

- kokopäiväisen ja vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
- osaavat työkaverit
- hyvän ja aktiivisen työyhteisön
- kilpailukykyiset henkilöstöedut
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi (voit olla myös junnumpi osaaja alalla)

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.