(Removed from publishing)

Ohjelmistosuunnittelijoita, Oulu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 14.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakkaallemme Protacon Solutions Oy:lle ohjelmistosuunnittelijoita kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Haussa on useampi uusi työntekijä.


Nyt tarkoituksena on vahvistaa Oulun kymmenhenkistä tiimiä ja tehdä kanssamme digitalisaation vallankumousta! Ohjelmistoratkaisujen parissa Protacon Solutions Oy:llä työskentelee toistasataa ammattilaista usealla eri paikkakunnalla.


Protaconilla on vahva tekninen omistajuus heidän asiakkaansa autoalan markkinajohtajatuotteesta. Protaconilla työskennellään ketterästi: lyhyin sprintein, automaattitestataan koodit, katselmoidaan tiimikavereiden commitit ja retroillaan prosessien ongelmakohtia toistuvasti paremmiksi. Protaconin työntekijät ovat aidosti ketterä porukka, joka puhaltaa yhteen hiileen.


Työssä menestyäksesi olisi hyvä, jos stacki ei olisi täysin vieras. Backendin kulmakivenä toimii JavaEE ja käyttöliittymät toteutetaan moderneilla selainframeworkeilla (mm. Angular). Versiohallinta- ja kehitystyökalut oletamme olevan sinulle arkipäivää.


Tarjoamme sinulle kodin vakavaraisessa asiakasyrityksessämme, jossa kumppaneinasi toimivat alan parhaat ja osaavimmat työkaverit. Protacon panostaa osaamisesi kehittymiseen avokätisellä vuosittaisella koulutuskiintiöllä ja sparrataan toinen toisia osaamistiimien kautta kovemmiksi ammattilaisiksi tällä alalla. Vauhdilla kasvavan konsernin henkilöstöedut ovat myöskin kilpailukykyiset.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.