(Removed from publishing)

Ohjelmistosuunnittelija
FIMX Oy

Original publication date 24.4.2019

Tervetuloa tiimiimme!

Haemme Ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tulet työskentemään osana IT-tiimiämme tavoitteenasi ydinliiketoimintamme eli FIMX-palvelun kehittäminen. Olemme matalan hierarkian leppoisa työyhteisö, joten toivomme sinulta ennen kaikkea oma-aloitteista otetta tiimityöhön, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva toimistomme on helposti saavutettavissa ja kaikkien palveluiden ympäröimä. Toteutamme mielenkiintoisia kehitysprojekteja, joissa pääset sekä kehittymään eri osa-alueille, että oman mielenkiintosi mukaan suuntaamaan osaamistasi uusimpien teknologioiden parissa. Tarjoamme mahdollisuudet kasvaa niin tietyn osa-alueen vahvaksi osaajaksi kuin toimia laaja-alaisesti eri palvelumme osien suunnittelussa ja toteutuksessa. Omalla tekemiselläsi voit vaikuttaa tulevaan työnkuvaasi ja meillä kädenjälkesi näkyy!

Työntekijöidemme hyvinvointi huomioidaan paitsi toimivissa ja avarissa työtiloissa, myös mukavana työporukkana, jolle järjestetään säännöllisesti virkistystoimintaa. Työaikamme ovat joustavat ja kattavat työterveyspalvelut meille tarjoaa Terveystalo.

Toivomme, että työkalupakistasi löytyy joitain seuraavista:

•    C#, ASP.NET
•    Visual Studio
•    HTML, CSS, JavaScript
•    SQL Server

...meille tärkeämpää on kuitenkin motivoitunut asenteesi ja halua kehittyä työssäsi!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 31.5.2019 mennessä osoitteeseen rekry@fimx.fi. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, otathan yhteyttä sähköpostitse rekry@fimx.fi.