(Removed from publishing)

Ohjelmistosuunnittelija simulaattoriratkaisuille (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 8.1.2019

Creanex Oy on kotimainen, ajoneuvo- ja työkonesimulaattoreiden valmistaja ja erilaisten simulaatioratkaisujen kehittämisen asiantuntija. Yritys on alati kansainvälistyvä ja maan johtava simulaattoritoimittaja. Creanexilla on pitkä yhteistyöhistoria alansa johtavien kansainvälisten työkonevalmistajien kanssa. Lue lisää www.creanex.fi.

Creanex Oy etsii kasvavaan kehitystiimiinsä innostunutta ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä suunnitellaan simulaatioratkaisuja yhteistyössä asiantuntijatiimin kanssa. Vaatimuksena on tehtävään soveltuva ohjelmistosuunnittelussa tarvittava tekninen koulutus. Täydentävät opinnot toiselta tekniikan alueelta kuten esimerkiksi automaatiojärjestelmiin liittyen katsotaan eduksi. Kehitysympäristönä on Microsoftin Visual Studio ja ohjelmointikielistä keskeisin on C++, mutta myös C# ja Python ovat käytössä.

Koulutussimulaattoria voidaan luonnehtia kouluttavaksi tietokonepeliksi, joten työ sopii hyvin henkilölle, joka on kiinnostunut soveltamaan peli- ja virtuaalitodellisuuden tekniikoita yhdistettynä reaaliaikaiseen fysiikkasimulointiin.

Creanexin toimisto sijaitsee Tampereen Kalevassa toimivien kulkuyhteyksien varrella. Suunnittelutöitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8.00 – 16.00 jolloin illat ja viikonloput ovat käytettävissä kaikkeen muuhun mukavaan. Creanex on vakavarainen yritys, joka työnantajana tarjoaa kannustavan työilmapiirin, hyvän perehdytyksen, osaavan työtiimin tuen sekä kattavat työsuhde-edut. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa, näkemään kätesi jäljet käytännössä ja kehittymään simulaattorien erikoisosaajaksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultille Sanna Noelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Ohjelmistosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Sanna Noki, puh. 050 411 6510.