(Removed from publishing)

Ohjelmistokehittäjä
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Original publication date 13.5.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa Suomen tulevaisuutta?

Haemme kasvavaan joukkoomme ohjelmistokehittäjää, joka keskittyy palvelun tuotannonaikaisiin tehtäviin. Päätehtäväsi on palvelun ylläpitäminen ja asiakastuki osana ylläpitotiimiä. Osallistut myös ohjelmistojen, julkaisuprosessin sekä ylläpidon prosessien kehittämiseen modulaarisessa palvelussa.

CSC toimittaa tutkimuksen palveluja sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tehtävässä toimit tutkimuksissa tuotettujen tietoaineistojen löydettävyyteen, saavutettavuuteen, yhteentoimivuuteen ja uudelleenkäyttöön liittyvien haasteiden parissa.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta palveluiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Toimit yhteistyössä muiden ylläpitäjien, kehitystiimien sekä it-arkkitehdin ja sovellusarkkitehdin kanssa. Tunnet ketterän ohjelmistokehityksen periaatteet ja kykenet luomaan ja ylläpitämään selkeää teknistä dokumentaatiota sekä suomen että englannin kielellä. Pystyt osoittamaan osaamisesi sekä back-end- että front-end –kehittäjänä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjelmistoversioiden julkaisemista ja niihin liittyvien prosessien kehittämisestä.

Haluat kehittää omaa osaamistasi ja omaksua erilaisia tietojärjestelmiä. Omaat hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Arvostamme myös osaamista joissakin seuraavista:

• Linux, Python, Databases, REST, Bash, Javascript, Web servers
• Docker, Ansible, Jenkins, Vagrant
• JIRA, Git

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.  Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä.

Lähetä hakemuksesi 27.5.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry