(Removed from publishing)

Ohjelmistokehittäjä - Oulu, Jyväskylä, Kuopio
Pepron

Original publication date 14.1.2019
Pepron on konsultointiyritys, joka on keskittynyt ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia positiivisessa hengessä, syyttelemättä ja synkistelemättä.Mitoitamme palvelumme asiakkaan tarvetta vastaavaksi ja pyrimme ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa riittävästi, jotta ratkaisu täyttää nykyiset vaatimukset ja mukautuu tulevaisuudessa. Haemme pitkäkestoisia asiakassuhteita, jotta tiedämme, miten onnistuimme hankkeissa, ja voimme oppia asiakkaan tarpeista syvällisemmin. Etsimme asiakkaallemme Pepronille ohjelmistokehittäjää monipuolisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin. Työskentelet osakkaana ja pääset kehittämään yritystä yhä eteenpäin. Haluamme sinusta pitkäaikaisen kumppanin jakamaan pepronilaisten kipinän ja innon asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen! Käy tutustumassa asiakastarinoihin kotisivuilla pepron.com. Joko näet itsesi visioimassa ja toteuttamassa projekteja? 
Työyhteisö Pepronilla koostuu mukautumis- ja yhteistyökykyisistä, innostuneista, asiakaslähtöisistä ja ratkaisukeskeisistä ohjelmointialan ammattilaisista. Työssä viihtyminen, projekteissa onnistuminen ja itsensä haastaminen ovat tärkeitä Pepronille. Emme halua nimetä tiettyjä teknologioita tai ohjelmistokieliä, vaan kysymmekin:
  • Millaisia projekteja haluaisit tehdä?
  • Missä roolissa haluaisit toimia asiakasprojekteissa?
  • Mitkä teknologiat kiinnostavat sinua?
  • Mistä innostut?
Pepron hakee ammattitaitoisia ohjelmistokehittäjiä osakastyöntekijöiksi. Toivomme siis intohimoista asennetta asiakkaidemme ongelmien ratkaisemiseen sekä sitoutumista Pepronin kehittämiseen pitkäjänteisesti.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.01.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi