(Removed from publishing)

Ohjelmistokehittäjä (Lead Developer / Software Developer)
Granlund Oy

Original publication date 26.6.2019

Haluatko tehdä työtä asiantuntevassa tiimissä etätyömahdollisuuksin? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme nyt lisää ohjelmistokehittäjiä eri toimipisteisiimme.

Mitä toivomme sinulta?

  • Toivomme, että hallitset alan teknologiat ja olet valmis oppimaan uutta.
  • Tehtävässä toimit osana kehitystiimiä. Olet ketteriin kehitysmalleihin tottunut tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta.
  • Sinulla on kokemusta ohjelmistotuotekehityksestä ja ohjelmistokehitysprosesseista. Vastaat omalta osaltasi ohjelmistotuotteen laadusta yhteistyössä tiimisi ja testausasiantuntijan kanssa.
  • Ymmärrät, miten ohjelmistotuotteen elinkaarta kehitetään pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti.
  • Tech-stack: MS SQLServer / MS Visual Studio / C# / MVC / Azure DevOps / GIT / Kendo UI / HTML(5) / CSS(3) / LESS / jQuery / Typescript / React / REST.

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund on kotimainen ja kokonaan työntekijöidensä omistama yritys. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta.

Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Lue, millaisia mullistuksia ohjelmistokehityksessä on nähty Granlundilla.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat lauantaihin 3.8.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Mika Ruottinen, etunimi.sukunimi@granlund.fi.