(Removed from publishing)

Ohjelmistokehittäjä / DevOps
Azets Insight Oy

Original publication date 25.10.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Oletko meidän uusi osaava työkaveri, jossa yhdistyy ohjelmointiosaaminen ja oppimishalu? Näetkö itsesi osana aikaansaavaa, kunnianhimoista ja yhteistyökykyistä, mutta rentoa ohjelmistokehitystiimiämme?

Meillä on etsinnässä nyt Helsingin kasvavaan ohjelmistokehitystiimiimme

Ohjelmistokehittäjä / DevOps

toteuttamaan järjestelmäintegraatioita, rajapintaliittymiä sekä manuaalisten työvaiheiden automatisointia. Osallistut taloushallinnon asiakasprojekteihin sekä sisäisiin kehitysprojekteihin. Tehtäväsi sisältää pääasiassa integraatioiden kehittämistä ja testausta, projektinhallintaa, ongelmatilanteiden ratkomista integraatioympäristöissä, sekä asiakastyötä tehostavien ratkaisujen kehittämistä. 

Osana ohjelmistokehitystiimiä olet mukana asiakasprojekteissa jo varhaisessa vaiheessa, jolloin kartoitetaan ja suunnitellaan mahdollisia ratkaisuja. Ohjelmointikielenä käytämme pääasiassa Pythonia, mutta oikeat työkalut valitaan aina tehtävän mukaan. Tukenasi projekteissa toimii kokenut ohjelmistokehitystiimi sekä IT:n että taloushallinnon huippuasiantuntijaverkosto. Työtehtäväsi räätälöidään tarkemmin kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta ja aiempaa ohjelmointikokemusta
  • Ohjelmointikielen hallintaa tasolla, jolla voit toteuttaa vaadittuja ratkaisuja, esim. datan ( json/xml/csv) käsittelyä ja API-rajapintojen hyödyntämistä
  • Oppimishalua ja -kykyä
  • Tiimityötaitoja sekä yhteistyökykyä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Toteutuksissa käytämme mm. seuraavia tekniikoita

  • Python, C#, Javascript
  • requests, zeep, lxml, SqlAlchemy, numpy, pandas, pytest
  • MSSQL, PostgreSQL, MongoDB
  • Django, React, Apache, Nginx
  • Jenkins, Ansible, Docker, Celery, Linux

Työskentelymetodimme soveltavat Leanin ja Scrumin parhaita puolia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa ydinosaamisesi jatkuvan kehittämisen lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon osaajaksi kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa sekä ison yrityksen hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi ja olet loistava tyyppi täynnä potentiaalia, täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 18.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 Tuomas Kyheröinen, p. +358 10 756 4546..

Haluatko saada lisätietoa Azets Technology -yksiköstämme? Lue lisää nettisivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa: