(Removed from publishing)

Ohjelmisto-/järjestelmätestaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 24.10.2018

Environics Oy on Mikkelissä toimiva kansainvälinen turvallisuusalan teknologiayritys.
Oma reilun 60 henkilön tiimi ja yhteistyöverkosto operoi lähes 50 maassa ja yli 30 vuotisen historian aikana Environics Oy on kehittänyt erityisosaamisensa palvelemaan asiakkaita vaarallisten aineiden ilmaisussa.
Tuotevalikoimaan kuuluvat kemiallisten, biologisten ja radiologisten aineiden (CBRN) ilmaisulaitteet ja –järjestelmät. Asiakkaita ovat puolustusorganisaatiot, muut viranomaiset ja teollisuus, joille Environics Oy haluaa olla paras ja pitkäaikainen kumppani CBRN -ratkaisuissa.

Toiminnan edelleen kasvaessa Mikkelin pääkonttoriin haetaan nyt OHJELMISTO-/JÄRJESTELMÄTESTAAJAA.

Työssäsi liityt osaksi SW-tiimiä ja pärjätäksesi työtehtävissä, tulisi sinulla olla vähintäänkin perustietämys Windows ja Linux ympäristöistä, tietoliikenneverkoista sekä ohjelmistosuunnittelusta.

Päivittäisessä työssäsi hoidat mm. ohjelmisto-, järjestelmä- ja laitetestausta, toimit tietoliikenne- ja verkkoratkaisujen parissa sekä teet yhteistyötä tiiviisti suunnittelijoiden, projektipäälliköiden ja tuotepäälliköiden kanssa. Työtehtävät edellyttävät sinulta myös toimintaa asiakasrajapinnassa, joten kommunikointitaidot ovat hyvin tärkeässä roolissa tehtäviä hoitaessasi.

Etsimämme henkilö kykenee itsenäiseen ja systemaattiseen työhön sekä häneltä löytyy ongelmanratkaisukykyä ja aitoa halua ottaa isojakin haasteita vastaan.

Työtehtävät liittyvät usein kansainvälisiin toimitusprojekteihin, joten sujuva englanninkielentaito on myös tehtävien hoitamisen edellytyksenä.

Matkustusvalmius lasketaan eduksi.

Mikäli haastava ja monipuolinen työ kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä kiinnostaa, niin jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti.
Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.