(Removed from publishing)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 30.11.2018

Tehtävän kuvaus


Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista sekä päivystysluonteista nuorten kriisityötä ja arviointitoimintaa. Sijoitukset vastaanotto-osastolle ovat yleensä lyhytaikaisia ja sijoituksen aikana arvioidaan nuoren ja hänen perheensä lastensuojelullinen kokonaistilanne sekä nuoren mahdollinen sijaishuollon tarve moniammatillisesti toimien.

Nyt haettavana oleva ohjaajan sijaisuus on Kallion yksikössä ajalle 7.1.-31.12.2019.

Ohjaajan tehtävänä on vastata asiakkainamme olevien nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, turvallisuudesta ja asioiden hoitamisesta. Työ on tiivistä työskentelyä ja yhteydenpitoa nuoren sekä perheen, sosiaalityöntekijöiden ja muiden tahojen ja verkostojen kanssa. Ohjaajalla on omalta osaltaan vastuu nuoren arviointiprosessin eteenpäin viemisestä, dokumentoinnista sekä asiakasneuvottelujen toteuttamisesta.

Työ on itsenäistä ja haastavaa mutta myös palkitsevaa ja mielenkiintoista työtä moniammatillisessa työryhmässä. Ohjaajamme tekevät jaksotyötä. Työvuorot sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena ja viikonloppuisin.

Tehtävä täytetään 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut toteutetaan 18.12. ja 19.12.2018 klo 8-16 välisenä aikana Kallion vastaanoton tiloissa.

Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa kattavat henkilöstöetuudet.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aiempaa kokemusta lastensuojelulaitoksessa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.