(Removed from publishing)

Ohjaaja, Kiviranta, Lahti
Esperi Care Oy

Original publication date 8.1.2019

Houkutteleeko sinua ihmisläheinen työ nousujohteisessa hoivapalvelualan yrityksessä? Mahtavaa – saatat olla juuri etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Koti Kiviranta tarjoaa 10-18 -vuotiaille avohuollon tukitoimin sijoitetuille, kiireellisesti sijoitetuille ja huostaanotetuille lapsille turvallisen kasvuympäristön. 7- paikkainen yksikkö sijaitsee Lahden Ahtialassa. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä! 

Haemme nyt Kivirannan tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä OHJAAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia osana moniammatillista tiimiä. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sosionomin tutkintoa (AMK), tai muuta soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa
  • voimassa olevaa hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lastensuojelutyöstä

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Janne Laaksonen, 050 638810, 

janne.laaksonen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.