(Removed from publishing)

Ohjaaja, Hoitokoti Yhteiselo, Helsinki
Esperi Care Oy

Original publication date 2.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Koti Yhteiselo tuottaa joustavaa, yksilöllisyyttä korostavaa lyhytaikaisasumista, tilapäishoitoa ja asumisharjoittelua liikuntavammaisille, kehitysvammaisille tai muunlaista erityistukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille.  Osaksi Esperi-konsernia Yhteiselo Oy liittyi tammikuussa 2018. Kurkkaa lisätietoja yksiköstä täältä: https://www.esperi.fi/hoitokod...

Haemme Yhteiseloon osa-aikaista innokkaita ja auttavaisia OHJAAJIA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä alkaen sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Mitä me edellytämme sinulta?

- soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi)

- voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia

- aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen

-  joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen

Katsomme eduksi tukiviittomien osaamisen sekä aikaisemman työkokemuksen vammaisten asiakkaiden parissa työskentelystä,

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa kasvavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 16.12.2018.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Maija Huhtala, 050 525 1799, maija.huhtala@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.