(Removed from publishing)

Ohjaaja, Hoitokoti Kivitasku
Esperi Care Oy

Original publication date 8.3.2019

Esperi Hoitokoti Kivitasku on Raumalla sijaitseva 15-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö. Tarjoamme kodinomaista, osallistavaa elämää asukkaillemme. Kuntouttava työote ja itsenäiseen toimintaan ohjaava asenne on työmme keskiössä.

Haemme nyt Kivitaskun tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä OHJAAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä, johon sosionomityöskentelyn lisäksi kuuluu käytännön ohjaustyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoito-/ ohjaustyö, sosionomin tehtäviä sekä moniammatillinen yhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • Sosionomi tutkintoa (AMK) / lähihoitaja- tai perushoitajakoulutusta
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • aikaisempi työkokemus vammaisten asiakkaiden parissa on erityisen tärkeää

Eduksi katsomme vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 7.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Pauliina Kälviäinen, pauliina.kalviainen@esperi.fi, 050 570 3101.

Esperi on Savuton Työpaikka.