(Removed from publishing)

NUOREMPIA HARJOITTELIJOITA KESÄLLE 2020
Castrén & Snellman Oy

Original publication date 13.11.2019

Onko sinulla rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Vietä kesä meillä nuorempana harjoittelijana – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!

Aloita menestystarinasi meillä

Tarjoamme loistavan työympäristön uraansa aloitteleville oikeustieteen opiskelijoille. Meillä pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Nuoremmat harjoittelijat avustavat toimistomme juristeja ja muuta henkilökuntaa monipuolisissa ja vaihtelevissa toimistotehtävissä. Nuorempana harjoittelijana pääset esimerkiksi asioimaan virastoissa ja asiakkaillamme, avustamaan asiakastilaisuuksien järjestelyissä ja huolehtimaan toimistorutiineista. Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi kokonaispalvelua, jota tarjoamme asiakkaillemme. Kannustamme jokaista jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, tiimihenkeä ja ennen kaikkea avointa ja energistä otetta työhön.

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Nuoremmat harjoittelijamme työskentelevät kesän jaksolla kokopäiväisesti. Harjoittelujakso alkaa 4.5.2020 ja jatkuu elokuun 2020 loppuun saakka.

Lue tehtävästä lisää https://www.castren.fi/fi/urapolku/opiskelijat/nuoremmat-harjoittelijat/

Täytä hakemus mahdollisimman pian verkkosivuillamme. Hakuaika päättyy sunnuntaina 1.12.2019. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeen lisäksi myös opintosuoritusotteesi. 


Tietoa rekrytointiprosessista

Saat sähköpostiisi videokysymyksen hakemuksen jättämisen jälkeen. Toivomme sinun vastaavan kysymykseen mahdollisimman pian. Lisäksi rekrytointiprosessissamme on ryhmätehtävä ja yksilöhaastattelut, jotka järjestämme toimistollamme tiistaina 10.12. Merkitsethän päivän kalenteriisi jo siltä varalta, että tulet valituksi jatkoon. Huom! Mikäli et pääse osallistumaan rekrytointipäivään, se ei ole este hakemiselle. Järjestämme tarvittaessa korvaavia yksilöhaastatteluja.

Lisätietoja nuoremman harjoittelijan harjoitteluohjelmasta saat Elina Kytömaalta (elina.kytomaa@castren.fi, p. 020 776 5237).

Odotamme innolla hakemustasi!