Nosturiasentaja
WorkPower Oy

Original publication date 12.9.2019

Haemme nyt oma-aloitteista ja osaavaa nosturiasentajaa asiakkaamme Turun alueen aluehuoltoyksikköön. Asiakasyrityksemme tarjoaa teollisuuden monipuolisia asennus- ja kunnossapitopalveluja koko Suomessa.

Työnkuvaus

Työtehtävät ovat pääosin silta-, puomi- ja satamanostureiden ja nostoapuvälineiden huolto-, korjaus- ja tarkastustöitä. Työtä tehdään asiakasyrityksemme asiakkaiden tuotantolaitoksilla pääsääntöisesti Turun alueella. Viikottainen työaika on 40h / vko.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta sähköalan koulutusta, sähkö- ja mekaanisen puolen työkokemusta, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Toivomme, että hakijalla on valmius 2-vuorotyöhön. Työtehtävässä menestymistä tukee nosturitarkastajan pätevyystodistus, mekaanisten laitteiden, kuten pumppujen ja venttiilien tuntemus sekä perustiedot hydrauliikasta ja pneumatiikasta. 

Tarjoamme

Kannustavan palkkauksen sekä monipuolisen ja pitkäaikaisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information