(Removed from publishing)

Nokkamies Paraisille
Amiko Oy

Original publication date 24.5.2019

Haemme asiakkaallemme NOKKAMIESTÄ Paraisille.

Tehtävässäsi vastaat työntekijöiden perehdytyksestä ja ohjauksesta hallissa, sekä olet mukana perustyössä. Aiempi kokemus elementtitehtaalta ja kymppinä toimiminen luetaan eduksi.

Odotamme sinulta:

    Sitoutunutta asennetta ja hyvää työmotivaatiota

    Oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä tehtävässä

    Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Toivomme sinulta suomen, englannin ja venäjän kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä toimialalla, vakaan ja laadukkaan yrityksen sekä loistavan ja toisiaan tukevan tiimin. Tehtävässä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksellemme vuoden määräaikaisuuden jälkeen.

Jos haluat toimia vastuullisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jätä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti! Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Hakea voit osoitteessa www.amiko.fi ja palkkaus tapahtuu sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!