(Removed from publishing)

Myyntisihteeri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 8.1.2019

Haemme asiakkaallemme 

MYYNTISIHTEERIÄ

Espoon Koskeloon

Puhtausalan ja logistiikan osaamisen johtavaan tukkuliikkeeseen.

Määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2-31.5.2019 väliselle ajalle. Tämän ajan työskentelet vuokratyöntekijänä ja sen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Työaika on arkisin klo: 8-16

Asiakaspalvelulähtöinen toimenkuva pitää sisällään tilausten vastaanottoa ja käsittelyä, erilaisia myyntiä tukevia tehtäviä sekä myymälätyöskentelyä asiakaspalvelun parissa.

Odotamme hakijoilta opistotason koulutusta sekä hyviä it- ja vuorovaikutustaitoja.

Aiempi kokemus kiinteistöhuollosta tai siivouksesta, sekä SAP-osaaminen ovat eduksi, tärkeintä kuitenkin on kyky oppia uusia asioita.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten laitathan pikaisesti hakemuksen.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.