(Removed from publishing)

Myyntipäällikkö/Kuljetuspäällikkö kiviainesliiketoimintaan
YIT Oyj

Original publication date 19.12.2019

Haemme kiviainesliiketoimintaan Etelä-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / KULJETUSPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko kiviainestuotannon rautainen osaaja ja haluaisit päästä kehittämään taitojasi suuremmissa saappaissa? Tule meille myyntipäälliköksi / kuljetuspäälliköksi varmistamaan parhaat kiviainesratkaisut asiakkaillemme. 

Myyntipäällikkönä / kuljetuspäällikkönä työskentelet asiakasrajapinnassa ja vastaat Etelä-Suomen alueen tarjoustoiminnasta. Tutkit aktiivisesti mahdollisuuksiamme markkinoilla ja määrittelet tarjottavat urakat osallistuen myös tarjouslaskentaan. Seuraat laskutuksen ja kulujen oikeellisuutta sekä kiviainesalueiden ja myyntipisteiden valmistuotevarastoja kuukausittain. Tehtävä sisältää esimiestyötä.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Onnistut tässä tehtävässä, jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, sopimustenhallinnan osaamista sekä Etelä-Suomen alueen tuntemusta.  Omaat jo aiempaa kokemusta kiviainesten tuotannosta ja myynnistä. Katsomme eduksi, mikäli asiakaskuntamme on sinulle ennestään tuttua. Sinulla on aiempaa kokemusta myös esimiestehtävistä ja viihdyt roolissa. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja olet innokas oppimaan uutta. 

Odotamme sinulta myyntipäällikön / kuljetuspäällikön tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknillistä koulutusta.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Heimo Olanderiin, puh. 040 543 3690.

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 17.1.2020 MENNESSÄ oheisen linkin kautta ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!