(Removed from publishing)

Myyntipäällikkö
Cloudia Oy

Original publication date 2.10.2019

Cloudian asiantunteva ja menestynyt myyntitiimi etsii vahvistukseksi aktiivisia ratkaisumyynnin osaajia myyntipäällikön tehtäviin
 

Tehtävänkuvaus:

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat yritysmarkkinan aktiivisesta kasvattamisesta nimetyllä vastuualueellasi. Kontaktoit yritysten IT- ja liiketoimintajohtoa, rakennat aktiivisesti myyntimahdollisuuksia ja teet luontevasti uusasiakashankintaa suurissa ja keskisuurissa suomalaisissa sekä kansainvälisissä organisaatioissa. Pääset toimimaan uudessa asiakassegmentissä ja vastuullesi saat lisäksi motivoivan, potentiaalisten asiakkuuksien prospektikannan. Pääset luomaan ja kasvattamaan markkinaa itsenäisesti asiakkaiden hankinnasta kaupan kotiuttamiseen asti. Tukenasi on tehokas myyntikoordinaattoritiimi ja modernin myynnin edellyttämät työkalut. Oman asiakassalkkusi myynnillisen kehittämisen lisäksi huolehdit asiakkuuden kasvattamisesta ja asiakastyytyväisyydestä. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien, kuten tuotepäälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Keskeisenä tavoitteenasi on asiakkuuksien hankinta ja aktiivinen myyntityö. Asiakaskannan karttumisen myötä vastuullasi on salkussasi olevista asiakassuhteista huolehtiminen, pysyvyyden varmistaminen sekä uusien, asiakkaalle arvoa tuovien ratkaisu- ja kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen. Vastaat työstäsi lähiesimiehelle, yrityksen myyntijohtajalle. Yrityksellä on tyylikkäät toimitilat Helsingin keskustassa Ludviginkadulla. Myyntipäällikön tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja tarvittaessa ulkomailla.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset aiempaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä B2B-ratkaisumyynnistä. Eduksi katsomme aikaisemman myyntikokemuksen keskisuurten yritysasiakkaiden parista IT-alalta, jossa kohderyhmänä on IT- ja liiketoimintajohto. Haluat toimia aktiivisessa myyntitehtävässä, jossa asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja arvon kasvattaminen ovat toiminnan keskiössä. Työssä menestyminen vaatii tuloshakuisuutta ja kykyä luoda myyntimahdollisuuksia uudessa markkinassa. Sinulla on systemaattinen, pitkäjänteinen sekä proaktiivinen työskentelyote asiakassuhteiden hankintaan ja kehittämiseen. Tarjoamme sinulle kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen. Yrityskulttuuri on avoin, palkitseva, positiivinen ja joustava. Hierarkia on matala ja työntekijöille halutaan antaa vastuuta sekä vapautta työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Cloudialla kaveria ei jätetä. Tuemme toisiamme sekä jaamme tietoa tiimin ja asiakkaan parhaaksi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia uralla etenemiseen sekä välittävän yhteisön.

Tarjoamme sinulle:

• Digitaalisten hankinta- ja sopimushallintaratkaisujen markkinajohtajan työnantajaksesi
• Mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
• Innovatiiviset ja ajantasaiset digitaaliset ratkaisut myytäväksesi
• Ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
• Yrityksen kasvaessa hyvät uramahdollisuudet ja ainutlaatuisen yrityskulttuurin kansainvälisessä kasvuyrityksessä.
• Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa onnistumisia juhlitaan yhdessä
• Motivoivan yhdistelmäpalkkamallin
• Työntekijöistä välittävän yritysjohdon

Odotamme sinulta:

• Aiempaa ratkaisumyyntikokemusta B2B-palveluiden parissa
• Näyttöjä menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta
• Ymmärrystä IT-alasta tai IT-alan myynnistä. Kokemus SaaS-palveluiden myynnistä katsotaan eduksi.
• Vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
• Proaktiivista, myynninnälkäistä työskentelyotetta ja positiivista asennetta
• Hyvä kielitaito: Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.
• Matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 16.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.