(Removed from publishing)

Myyntipäällikkö
Epiroc Finland Oy Ab

Original publication date 9.8.2019

Tehtävän entisen haltijan siirtyessä yrityksen sisällä uusien haasteiden pariin, hakee Oy Epiroc Finland Ab palvelukseensa MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan louhintalaitemyynnistä Etelä-Suomen alueella.

Tehtävänäsi on vastata itsenäisesti Epiroc-tuotteiden myynnistä asiakkaillemme Etelä-Suomessa. Tuotevalikoima koostuu laitteista, kulutustavaroista ja huollon palveluista. Tukenasi myyntityössä ovat tuoteryhmäpäälliköt sekä muu myyntitiimi.

Odotamme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, teknisesti koulutettu ja omaavan useamman vuoden kokemuksen teknisestä myynnistä. Osaat kuunnella asiakasta ja luoda myönteistä ilmapiiriä kiireessäkin. Olet tavoitteellinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Et vierasta matkustamista ja pystyt käyttämään englantia työkielenä. Ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme työntekijöillemme vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yhtiössä, markkinajohtajatuotteet, monipuolisen työnkuvan, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla.

Lisätietoja myyntipäällikön tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Kari Erkko, puhelin 0400 410 756.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 20.8.2019 rekrytointisivun https://www.epirocgroup.com/en/careers/job-overview/job-detail/3636-all kautta. Muista lisätä hakemukseen hakukirjeesi ja ansioluettelosi. Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta.