(Removed from publishing)

Myyntipäällikkö
Kuusamon Juusto

Original publication date 5.2.2019

Kuusamon Juusto on valmistanut juustoja Koillismaalla jo yli 60 vuoden ajan. Juustomme syntyvät pohjoisen perhetilojen vastalypsetystä maidosta ja kypsyvät koskien pauhatessa ja könkäiden hurmatessa vierailijoita läheltä ja kaukaa.

Haemme nyt tuloksentekokykyistä ja osaavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan juustojen ja jauheiden myynnistä.  

Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla rakentamassa Kuusamon Juuston menestystarinaa. Vastaat organisaatiomme myynnin ja asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja markkinoinnin kanssa. Vastuullasi on keskusliikeyhteistyö Suomessa, sekä jauheiden (proteiini & laktoosi) kotimaan myynti ja vientikauppa. Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, ja osoitat kiinnostusta suomalaista ruokaa kohtaan.

Odotamme Sinulta vankkaa työkokemusta myynnin parissa. Elintarvikealan tuntemus ja myyntikokemus ovat tehtävässä eduksi. Sinulla on kykyä johtaa omaa työtä ja järjestelmällinen työote. Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen taidon. Olet valmis matkustamaan ja sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät ketterässä työyhteisössä. Pääset työskentelemään kotimaisen elintarvikealan näköalapaikalla. Tarjoamme sinulle paikan yrityksemme johtoryhmässä ja mahdollisuuden olla kehittämässä toimintaamme kokonaisvaltaisesti. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti. Toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan joko Kuusamossa tai toimistollamme Helsingissä.

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen jarmo.oksman@kuusamonjuusto.fi 28.02.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Jarmo Oksman puhelimitse numerosta 044 751 3552 maanantaina 11.2. klo: 13.00-15.00 ja 18.02. klo 13.00-15.00.