(Removed from publishing)

Myyntipäällikkö
Henki-Fennia

Original publication date 3.1.2019

Tehtäväsi on myydä sekä uusille että nykyisille yritysasiakkaille Henki-Fennian ja Fennia Varainhoidon tuoteportfolion tuotteita: ryhmäeläke-, varainhoito- ja kiinteistörahastopalveluja sekä muita mahdollisia uusia tuotteita.

Etsit ja löydät uusia asiakkaita ja samaan aikaan hyödynnät Fennian paikallisen organisaation asiakaspäälliköiden verkostoa. Osaat toimia nopeatempoisessa myyntityössä ja viet jämäkästi eteenpäin ja maaliin pitkäkestoisia myyntiprosesseja eläkevakuutuspuolella. Asioit alueesi pk-yritysten, säätiöiden ja paikallisten instituutioiden päättäjien kanssa. Tehtävä on vakinainen.

Hakijalta odotamme

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta b-to-b-myynnistä ja vahva kokemus henkilövakuuttamisen ja varainhoidon palvelutuotteiden myynnistä. Haluat ja osaat toimia yrittäjähenkisesti omalla myyntialueellasi. Olet tottunut työskentelemään kentällä ja osaat aktiivisesti etsiä uusia potentiaalisia asiakkaita.

Kykenet tekemään positiivisen vaikutuksen asiakkaan päättäjiin ja erottaudut aktiivisuudella, osaamisella sekä asenteella kilpailijoista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, joustava ja oikealla tavalla kunnianhimoinen. Olet myös sinnikäs, haluat ja osaat ottaa vastuun asioiden maaliin viemisestä. Olet hyvin verkostoitunut alueellasi ja osaat hyödyntää tätä verkostoasi myynnillisesti. Odotamme sinulta kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta. 

Ilmoitathan hakemuksessa palkkatoiveesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti, kannustavan ilmapiirin, mukavan työyhteisön, viihtyisät työtilat sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän tiedot

Hae viimeistään: 18.1.2018

ID: C23522

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Lisätietoja tehtävästä

Tuomo Yli-Erkkilä, myyntijohtaja, p. 040 584 6990, tuomo.yli-erkkila@fennia.fi