(Removed from publishing)

Myyntipäällikkö
VR Transpoint

Original publication date 3.12.2018

Etsimme myyntipäällikköä VR Transpointin kansainvälisen maantielogistiikan myyntiin.

Myyntipäällikkönä vastaat pääasiassa uusasiakashankinnasta markkina-alueellamme, sekä oman myyntisalkkusi kehittämisestä keskittyen keskisuuriin asiakkaisiin. Olet tavoitteellinen, määrätietoinen ja nälkäinen myynnin tekijä. Kartoitat työssäsi aktiivisesti, systemaattisesti ja itsenäisesti uusia asiakkaita. Hoidat tarjoukset omien asiakkaittesi osalta sekä vastaat asiakkuuksiesi implementoinnista ja kehittämisestä.

Myynti tapahtuu Suomessa ja yhteistyötä tehdään tiiviisti niin Transpoint International Groupin myynti- ja tuoteorganisaation kuin koko VR Transpointin myynninkin kanssa.

Odotamme, että sinulla on näyttöjä kansainvälisen logistiikan, etenkin maantiekuljetusten, tuloksellisesta myyntityöstä ja soveltuva kaupallisen tai logistiikka-alan tutkinto. Hallitset hyvin MS Office -ohjelmat sekä viestit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muun vieraan kielen, etenkin venäjän, osaaminen on eduksi. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa, pitkäjänteisyyttä, hyvät neuvottelutaidot ja kykyä kuulla asiakasta. Olet työssäsi ratkaisuhakuinen ja analyyttinen sekä omaat kyvyt johtaa ja hallita projekteja. Viet asiat aina päätökseen, omaat selkeän esitystavan ja verkostoidut tehokkaasti.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehitysmahdollisuuksineen kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja, Suomi, Kirsi Lifländer, puh. 050 4334963 tai sähköpostitse kirsi.liflander@vrtranspoint.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.1.2019 mennessä.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.