(Removed from publishing)

Myyntipäällikkö Partner-ohjelmaan
Auto-Bil

Original publication date 24.5.2019

Tule mukaan automyynnin huippuammattilaisten joukkoon! Haemme nyt Seinäjoelle ja Vaasaan avattaviin toimipisteisiimme yrittäjähenkisiä

Myyntipäällikköitä Partner-ohjelmaamme

Partnerina toimit kyseisen autotalon myyntipäällikkönä vastaten kokonaisvaltaisesti autotalon tuloksesta.

Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluvat

  • Myynnin johtaminen
  • Ostotoiminta
  • Vaihtoautovaraston jatkuva optimointi ja sen kilpailukyvyn rakentaminen
  • Tulosvastuu ja kannattavan liiketoiminnan rakentaminen

Odotamme sinulta

  • kokemusta tuloksen tekemisestä
  • liiketoimintaymmärrystä

Sinulla on vastuullinen, tuloshakuinen ja yrittäjähenkinen ote työhösi. Omaat kaupallisen asenteen ja ennen kaikkea kiinnostuksen autoja sekä myynti- ja esimiestyötä kohtaan. Kokemus autoalalta ei ole välttämätön mutta katsotaan eduksi; tärkeämpää on, että sinulla on oikea asenne ja haluat yrittäjämaisesti rakentaa ja vastata yhdestä toimipisteestä ja sen liiketoiminnasta.  

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen ja palkitsevan työn kasvavan ja kannattavan autotalonpalveluksessa – pääset toimimaan yrittäjähenkisesti olemassa olevan brändin ja konsernin tukemana.
  • kannustavan palkkauksen – mikäli saavutat asetetut tavoitteet, on sinulla mahdollisuus saada osuus Auto-Bilin omistuksesta.

Tehtävänkuva on uusi, joten pääset alusta asti vaikuttamaan niin tehtävään kuin toimipisteen käynnistämiseen.

Meillä on hyvä porukka ja aito tekemisen meininki. Teemme työmme mahdollisimman hyvin ja haluamme menestyä ryppyotsaisuuteen sortumatta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Auto-Bilin johtaja Petri Lankinen, puh. +358447776910 arkisin klo 14-16.  

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri Sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään jättämällä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 6.6.2019. Ilmoitathan hakemuksessasi myös kummasta toimipisteestä olet kiinnostunut. Toimi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!