(Removed from publishing)

Myyntineuvottelija
Kalaneuvos Oy

Original publication date 17.1.2020

Liiketoimintamme kehittyessä etsimme Sastamalaan (Hukkasentie 25)

Myyntineuvottelijaa

tuoretuotteiden ja jalosteiden vähittäiskauppamyyntiin

Tehtävässä tulet tekemään aktiivista puhelinmyyntiä myyntipäällikkömme alaisuudessa olemassa oleville vähittäiskauppa-asiakkaillemme. Saat tekemiseesi olemassa olevan vankan asiakaspohjan, jota pääset omalla osaamisellasi viemään eteenpäin myyntipäällikön tuella. Sinulla on mahdollisuudet kehittyä huippumyyjäksi ja kala-alan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla on:

  • Kokemusta elintarvikealan myyntitehtävistä tai ymmärrystä vähittäiskaupan toiminnasta
  • Positiivista ja rohkeaa asennetta myyntityöhön sekä vahvat vuorovaikutustaidot
  • Kyky ratkaista eteen tulevia ongelmia
  • Hyvät IT-taidot

Sinun on helppo toimia asiakassuhteiden kehittäjänä ja ylläpitäjänä. Henkilönä olet oma-aloitteinen, kehityshaluinen ja tuloshakuinen. Olet ulospäinsuuntautunut, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja toimit asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen ja asianmukaiset työkalut. Saat tehtävässä kiinteän palkan sekä omaan tekemiseesi perustuvan, kilpailukykyisen provision myynneistäsi. Saat mahdollisuuden edetä myyntiurallasi tunnetun perheyrityksen ja brändin suojissa. Meillä saat mukavat työkaverit, toimivan tiimin sekä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa laadukkaiden, oman alansa johtavien tuotteiden parissa.

Pääset katsomaan tulevaisuuteen ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Tulet olemaan avainasemassa vaikuttamassa Kalaneuvoksen menestystarinaan sekä kehittymään elintarvikealan huippuosaajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myyntityön, jossa on paljon kehityspotentiaalia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteessa:  https://ats.talentadore.com/apply/Myyntineuvottelija/ZxrR0m viimeistään 5.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla:
Teemu Viitanen, Kalaneuvos Oy 044 545 6023 tai
Johanna Ahola, Eezy Personnel 0400 739 308