(Removed from publishing)

Myyntijohtaja / Deko-Talo Oy, Oulu/Vantaa
MPS

Original publication date 10.1.2019

 
Deko-Talo Oy on kasvanut lyhyessä ajassa Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin, joka tekee tutkitusti energiatehokkaita ja kestäviä muuttovalmiita omakotitaloja. Deko-Talo Oy on kannattava ja vakavarainen sekä kokenut ja turvallinen kumppani. Deko-Talo Oy:n arvoja ovat mm. vastuullisuus ja yhteiskuntavelvoitteiden hoitaminen. Asiakkailta he ovat saaneet kiitosta mm. yleisestä laatutasosta, toimitusnopeudesta ja myyjäpalvelusta.

Haemme nyt Deko-Talo Oy:lle

Myyntijohtajaa

tukemaan myyntitiimin kasvua ja kehitystä sekä vastaamaan kasvutavoitteista.

Odotamme, että olet energinen, eteenpäin suuntautuva ja tavoitteellinen tekijä. Sinulla on vahvaa henkilökohtaista näyttöä myynnistä ja sinulle talonrakennusala on mahdollisesti jo tuttu. Olet toiminut myös esimiehenä ja sinulla on kokemusta rekrytoinnista, myyjien motivoimisesta sekä myynnin johtamisesta. Olet nyt kiinnostunut siirtymään seuraavalle tasolle ja haluat ottaa enemmän vastuuta myynnin tehtävissä.

Myyntijohtaja toimii myyntiedustajien esimiehenä ja myynnin johtajana Suomessa. Laatii heidän kanssaan myyntiin liittyvät tavoitteet ja suunnitelmat, valmentaa sekä tukee heidän työtään myyntityössä. Työ edellyttää matkustamista, sillä tapaat myyntiedustajia ja asiakkaita säännöllisesti. Vastaat myös messujen ja tapahtumien toteutuksesta yhdessä myyntiedustajien kanssa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, Deko-Talo Oy tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan suomalaisessa, vakavaraisessa ja vastuullisessa yhtiössä. Saat hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä. Olet kehittämässä DekoTalon myyntitiimiä rekrytoinnista valmentamiseen ja yhteisiin onnistumisiin. Deko-Talo Oy tarjoaa sinulle hyvän kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn. Sijaintipaikkasi voi olla Vantaa tai Oulu.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433 ja Seppo Kangas puh. 0400 206 587. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 31.1.2019 mennessä.