(Removed from publishing)

Myyntiedustaja
Sales Support Finland Oy

Original publication date 12.11.2019

Haluatko työskennellä modernissa, kehittyvässä myyntiorganisaatiossa vahvojen merkkituotteiden parissa?

Sales Support on johtava vähittäiskaupan kenttämyyntiorganisaatio ja toimimme kaikissa pohjoismaissa. Edustamme toimeksiantajiemme tunnettuja tuotemerkkejä ja haluamme olla myynnissä parhaita omalla alallamme.

 

Yrityksemme Suomessa kasvaa ja haemme nyt organisaatioomme vahvistukseksi

KAHTA MYYNTIEDUSTAJAA - myyntialueena Pohjanmaa, Keski-Suomi ja Pirkanmaa

Tärkeintä on, että haluat kasvaa ja kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena. Sinulla on jo mielellään kokemusta vähittäismyynnin / -kaupan alalta.  Kokemus päivittäistavarakaupan alalta katsotaan eduksi.

 

Jos olet persoonaltasi yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja positiivinen ihminen, niin hae meille töihin! Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi arvostamme kykyä toimia tehokkaasti aikataulujen mukaisesti, kykyä ratkoa ongelmia sekä toimia itsenäisesti erilaisten ihmisten kanssa. Toimintamme on selkeästi ohjattua, joten systemaattinen ja yhteistyökykyinen asenne auttaa menestymisessä. 

 

Tehtävänäsi on edistää toimeksiantajiemme, vahvojen brändien myyntiä päivittäistavaramyymälöissä. Sinua kiinnostaa työ nopeatempoisessa ja joustavassa ympäristössä missä toimit ratkaisukeskeisesti ja löydät mahdollisuuksia. Olet tottunut ajamaan pitkiä matkoja ja suunnittelemaan itsenäisesti ajoreittisi ja päivän työt. Tiedät matkatyön hyvät ja huonot puolet ja arvostat sitä, että tiimi työskentelee yhteisten tavoitteiden eteen. Nautit asiakkaiden tapaamisesta, myyntitulosten saavuttamisesta ja itse myyntityöstä. Tunnet päivittäistavarakaupan rakenteen ja osaat nähdä työsi merkityksen. Puhut suomea ja ymmärrät englantia, sinulla on vähintään B-ajokortti. Lisäksi osaat käyttää sujuvasti tietotekniikkaa.

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, puhelinedun, vapaan autoedun, liikuntaedun sekä monipuolista myynti- ja tuotekoulutusta toimenkuvaan liittyen. Tässä itsenäisessä työssä voit siis kehittyä todelliseksi myynnin ammattilaiseksi. 

 

Työ on vakituinen ja alkaa vuoden 2020 alussa.

 

Hakuaika päättyy 25.11.2019, mutta toimi nopeasti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si sähköpostitse, viimeistään 25.11.2019 osoitteeseen job@salessupport.fi. Lisätiedusteluihin vastaa arkisin klo 14-15 myyntipäällikkö Sanna Pentikäinen 0400-549964.

 

Katso lisätietoja yrityksestämme www.salessupport.fi