(Removed from publishing)

Myyntiedustaja
Ferrero

Original publication date 12.11.2018

Haemme nyt Tampereelle

MYYNTIEDUSTAJAA

vastaamaan Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueen myynnistä.

Myyntiedustajamme toteuttaa yrityksen myyntistrategiaa ja sovittua jakso-ohjelmaa omalla myyntialueellaan. Hän luo ja ylläpitää toimivia asiakassuhteita myymälöiden sidosryhmien kanssa. Myyntiedustaja vastaa tuotteidemme saatavuudesta ja näkyvyydestä asiakkaissaan. Hän suunnittelee ja toteuttaa menekinedistämistoimenpiteitä ohjeiden mukaisesti. Aktiivinen markkinoiden seuranta ja myynninkehitysten analysointi ovat olennainen osa myyntiedustajamme tehtäväkentässä.

Odotamme sinulta:

  • tehtävän edellyttämää riittävää kaupallista koulutusta
  • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä joko kenttämyynnin tai menekinedistämisen parista
  • puhut luonnollisesti sujuvaa suomen kieltä ja tulet hyvin toimeen myös englannilla
  • olet tulosorientoitunut ja olet mielelläsi osana voittavaa tiimiä
  • omaat hyvät neuvottelutaidot
  • analyyttisyys ja hyvät it-taidot ovat oleellinen osa tehtävässä onnistumista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä yrityksessä, jolla on laaja valikoima kaikkien rakastamia brändejä ja joka kantaa vastuunsa yhteiskunnasta. Tulet tekemään töitä tiiviissä yhteistyössä muun kenttämyyntitiimimme ja kentän vetäjän kanssa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa hakusivumme kautta täyttämällä lomake ja liittämällä siihen cv:si sekä hakemuksesi. Odotamme saavamme hakemukset 21.11.2018 mennessä. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, valinnassa avustava konsultti Martti Louhelainen Nordic Progressilta vastaa kysymyksiisi torstaina 15.11 numerossa 0400-558140.