(Removed from publishing)

Myyntiedustaja Helsinkiin! (Essentra Components)
Essentra Components AB

Original publication date 10.1.2019
Essentra Components AB
Essentra Components on osa maailmanlaajuista Essentra Plc konsernia. Kansainvälinen verkostomme ulottuu 33 maahan sekä käsittää 42 tuotantolaitosta ja 64 myyntikonttoria. Olemme kansainvälinen muovituotevalmistaja. Meillä on laaja valikoima tuotteita pintojen suojaamiseen, kiinnittämiseen, peittämiseen ja viimeistelyyn. Palvelemme laaja-alaisesti teollisuuden eri osa alueita kuten esimerkiksi elektroniikan laitevalmistajia. Suomessa olemme olleet vuodesta 1998. Liikevaihto Suomessa 3,4 miljoonaa €
Toimenkuva
Etsimme nyt Essentra Componentsille Helsingin Salmisaareen,

Myyntivastuullista ja innostunutta Myyntiedustajaa

Tehtävässä työskentelet toimien asiakasrajapinnassa kokonaisvaltaisesti tarjoten ensiluokkaista palvelua sekä ratkaisuja teknisiin ongelmiin ja kysymyksiin teknisille tuotesuunnittelijoille, ostajille, tukkumyyjille sekä konsulteille. Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu asiakaskäynneillä ja työkenttänä on koko Suomi. Tehtävässä toimiva henkilö on tiiviissä yhteistyössä sisämyyjien kanssa. Tehtäväkenttään kuuluu myös tarjousten laskeminen sekä seuranta. Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä.
Odotamme sinulta
Etsimme henkilöä, jolla on vähintään 2 vuoden kokemus B-to-B myynnistä, mielellään valmistavan teollisuuden parista. Sinulla on mahdollisesti insinöörin/teknikon tutkinto tai vaihtoehtoisesti kaupallinen tausta. Ehdoton edellytys tehtävälle on hyvä yleinen tekninen osaaminen, sekä innostus alaan ja tuotteisiimme. Etuna katsotaan lukkomekaniikan tuntemus. Nautit aidosti myyntityöstä ja haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Matkapäiviä on 2-3/vko. Olet persoonaltasi energinen ja itseohjautuva, loistavan sosiaalisen pelisilmän omaava henkilö. Viihdyt asiakaspalvelutyössä monipuolisten tehtävien parissa, sekä haluat oppia uutta. Sinulla on sujuva suomen sekä englannin kielen taito, ruotsin kieli katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kiinteällä kuukausipalkalla kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme pienessä ja viihtyisässä työyhteisössämme kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä. Saat myös mahdollisuuden käydä tehtaillamme Euroopassa. Etuina myös työsuhdeauto sekä -puhelin ja työterveyspalvelut. Sekä vuosibonus tulosten mukaan. Tule menestymään kanssamme!

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.1.2019 mennessä täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Myyntiedustaja Helsinkiin! (Essentra Components)”. Haastattelemme jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111/paavo.saari@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.01.2019 mennessä.