(Removed from publishing)

Myyntiagentti
Uniflex

Original publication date 4.2.2019

”Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.”

Haluaisitko kehittyä myynnin ammattilaiseksi osana energistä porukkaa ja kannustavia esimiehiä?  Entä sopisiko sinulle toimistotyö modernissa contact center-ympäristössä ja huikeat työkaverit? Jos sinulta löytyy tämän lisäksi vielä halua tehdä tulosta, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme MYYNTIAGENTTEJA Tampereen keskustaan. 

Asiakasyrityksemme sisällä on useita projekteja ympäri vuoden, joten myytävä tuote määräytyy sen mukaan, missä projektissa olet kiinnostunut työskentelemään. Projekteja ovat mm. Veronmaksajien keskusliitto, Canal Digital ja Vantaan Energia. Työtehtävä sisältää tuotteen tai palvelun myymistä sekä uusille että jo olemassa oleville kuluttaja-asiakkaille. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, oikea asenne on sitäkin tärkeämpi!

Tarjoamme sinulle halutessasi pitkäaikaisen työsuhteen ja kiinteän pohjapalkan (9,65e/h) + myyntiprovisiot oman suoriutumisen mukaan. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä täydeltä kuukaudelta maksetaan takuuprovisio. Työsuhde on määräaikainen, noin 8 kk, ja se tehdään työntekijän ja Uniflexin välille. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakkaallemme määräaikaisuuden jälkeen. Saat kattavan, ammattimaisen  perehdytyksen tehtävään ja huipputiimin tuen kaikkeen tekemiseesi. 

Hae heti! Lisätietoja tehtävästä saat HR konsultti Laura Honkaselta arkisin klo 9 - 16 numerosta 040 689 3200 tai sähköpostitse laura.honkanen@uniflex.fi. Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!