(Removed from publishing)

Myyntiagentti, Gigantti Contact Care Center (5kpl)
Uniflex

Original publication date 15.4.2019

Haemme nyt energisiä MYYNTIAGENTTEJA Gigantin asiakaspalveluun Helsingin Pitäjänmäelle!

Tehtävän kuvaus

Myyntiagentin tehtävässä vastaat Gigantin valtakunnallisesta inbound-myynnistä puhelimitse ja sähköpostilla. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan myyntineuvottelija vastaa asiakasyrityksen myyntilinjaan ja kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 - 21.00 välille ja lauantaisin klo. 10.00 - 18.00 välille.

Gigantti panostaa kestäviin työsuhteisiin. Työ alkaa palkallisella kahden viikon koulutuksella 7.5.2019, ja työsuhde kestää 31.8.2019 asti. Määräaikaisuuden jälkeen on olemassa mahdollisuus työllistyä suoraan Gigantille. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäellä.

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen tehtävään
- työsuhde 30 h/vko riippuen tilanteestasi
- palkkaus kaupan alan TES+bonus
- inostavan ja nuorekkaan työympäristön
- mahdollisuuden kehittyä ja edetä asiakasyrityksen sisällä

Työntekijän profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua tehdä tuloshakuista myyntiä ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Olet positiivinen, erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu myyntipersoona, eikä hankalatkaan asiakastilanteet saa hymyäsi hyytymään. Työssäsi tulet käyttämään useita erinäisiä atk-järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Käytät työkielenä sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito on iso etu. Katsomme eduksi myös kaiken aiemman työkokemuksen myynti- ja asiakaspalvelutyöstä.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään pian, sillä paikat täytetään sopivien kandidaattien löydyttyä. Pääset hakemaan tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulle jäi jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin numerosta 040 689 3200.

Toimeksiantajan kuvaus

Gigantti on osa Norjalaista Elkjøp-konsernia ja yksi suurimmista kodinelektroniikan myyjistä Suomessa. Toimipisteitä on Suomessa 40 ja ne työllistävät noin 700 henkilöä. Palvelukokonaisuuden täydentämiseksi Gigantti tarjoaa lisäpalveluina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen, asennuspalvelut ja tuoteturvan.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.