(Removed from publishing)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori (Vantaa)
RootSys Oy

Original publication date 5.4.2019

RootSys Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja, konsultointia ja teknistä asiakastukea vankalla asiantuntemuksella tarjoava yritys. Palvelemme pk-yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös julkisen sektorin sekä isojen yritysten tietohallintoa.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat Microsoft Windows-, Citrix Virtual-ympäristö Linux-palvelinratkaisut. Muita vahvuuksiamme ovat turvalliset ja joustavat etätyöratkaisut, varmistusjärjestelmät, valvontaratkaisut sekä tietoturvapalvelut.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt myynti- ja markkinointikoordinaattoria Vantaan toimistollemme. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2019 aikana.

Toimenkuvaasi kuuluu:
• Markkinointimateriaaliemme tuottaminen (esim. esitteet ja verkkosivujen päivitys)
• Osallistuminen myyntiprojekteihimme, yritysasiakkaidemme kontaktointi
• Hakukoneoptimointi ja some -kanavien hallinnointi
• Muut markkinoinnin ja myynnin tukitoiminnot

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen ovat sujuva suomen ja englannin kielitaito sekä ajan tasalla olevat it-taidot. Arvostamme huolellista työskentelytapaa sekä aitoa halua kehittyä ja kasvaa yrityksemme mukana.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työnkuvan. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tuupakassa. Työajat arkisin klo 8-16 välillä, 37,5 h/viikko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.