(Removed from publishing)

Myynnin projektipäällikkö
Laattapiste

Original publication date 5.11.2019

Myynnin projektipäällikkö – Laattapiste

Voidaksemme vastata kasvavaan kysyntään haluamallamme palvelutasolla etsimme nyt projektimyyntiin pääkaupunkiseudulle rakennusalaa tuntevaa myynnin ammattilaista. Projektimyynnin tavoitteena on auttaa asiakkaita menestymään liiketoiminnassaan sekä kehittää asunto- ja julkitilarakentamisen palveluita yhdessä heidän kanssaan. Julkitilarakentamiseen erikoistunut kolmen hengen tiimimme tarvitsee uuden kollegan – olisitko sinä se oikea, myönteinen ja ihmisläheinen tiimipelaaja?

Mitä projektipäällikön työ sisältää?
Julkitilarakentamisen tiimimme on erikoistunut mm. hotelli-, kylpylä-, uimahalli-, toimitila- ja kauppakeskusprojektien toteuttamiseen. Tehtävänäsi on oppia tuntemaan strategiamme kannalta oikeat asiakkaat liiketoiminta-alueeltasi ja verkostoitua heidän kanssaan. Lisäksi tuotat projekteja konseptiemme mukaisilla tuoteryhmillä niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin. Asiakkaitasi ovat nimetyt rakennus- ja asennusliikkeet, mutta tarkempi asiakassalkkusi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tavoitteenasi on sitouttaa asiakkaita palveluihimme ja tähdätä sitä kautta myynnin jatkuvuuteen, asiakassuhteiden kehittymiseen ja vuosisopimuksiin. Ajattelet laaja-alaisesti ja etsit koko ajan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, joiden kautta voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Kasvumme ja jatkuvuutemme perustana ovat uudet asiakkaat ja projektit, joten suoritat omassa asiakasrajapinnassasi myös systemaattista ja tavoitteellista uusasiakashankintaa.

Mitä toivomme sinulta?
Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.

Odotamme, että tuot tiimiin lisää kaupallista energisyyttä ja rakennusalan osaamista. Olet toiminut tai toimit rakentamisen maailmassa tilaajan, tuottajan tai myyjän roolissa. Työhistoriasi kautta tunnet jo valmiiksi tulevaa asiakaskuntaasi sekä heidän liiketoimintaansa. Arvostamme myös jonkun tuoteryhmämme vahvaa osaamista. Roolisi tiimissä rakennetaan kuitenkin kokemuksesi mukaan.

Meille pelkkä hyvä ei ole kylliksi, vaan haluamme tarjota aina erinomaista, ammattitaitoista palvelua. Työssä korostuvat myös tuloshakuisuus, aktiivisuus, itsenäisyys ja pitkäjänteisyys. Työtäsi helpottaa sujuva englannin kielen taito.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämme. Tukenasi ovat kollegasi sekä koko muu organisaatiomme.

Mitä tarjoamme?
Pääset työskentelemään menestyvässä, rennossa ja myyntiorientoituneessa tiimissä, jolla on sekä yksilölliset että yhteiset tavoitteet onnistua ja jossa onnistumisesi palkitaan. Esimiehesi on myyntipäällikkö.

Kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun lisäksi olet oikeutettu useisiin muihinkin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista sekä terveys- ja kuntokartoitukset. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus käydä hieronnassa sekä osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissulle.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 11.11. ja ke 13.11. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 18.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!