(Removed from publishing)

Myynnillinen projektipäällikkö
Saranen Consulting Oy

Original publication date 24.9.2019

Asiakkaista innostuva rekrytoinnin osaaja: etsimme sinua!

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Saranen on olemassa uudistaakseen monialaisesti yritysten osaamista ja näin vauhdittamassa digitalisaatiota kouluttamalla ja rekrytoimalla uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy.

Osaajapula jarruttaa asiakkaidemme kasvua, ja tarvitsemme lisää projektinjohdon ja rekrytoinnin asiantuntijoita rekrytoivien koulutusohjelmiemme tiimiin kartoittamaan työnantajien rekrytointitarpeita, etsimään heille sopivia osaajia ja rakentamaan Suomen johtavia koulutusohjelmia. Palvelumme ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia, ja edustammekin niitä ylpeydellä.

Saranen on reilun 80 hengen huippuporukka täynnä myynnin, rekrytoinnin ja urapalveluiden asiantuntijoita. Vaalimme kulttuuriamme, jossa työtämme ohjaavat arvomme ilo, rohkeus, vaikuttavuus ja luotettavuus. Olemme tavoitteellisia ja sosiaalisia tiimipelaajia, joille joukkueen suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin yksilöidenkin, haasteiden ratkaisuhalu on toimintamme lähtökohta ja toivoimme, että myös sinua motivoi työn aito merkityksellisyys.

Sarasen kumppaneita ovat työhallinnon ohella Suomen suurimmat yritykset sekä alojensa johtavat toimijat, kuten Google, Microsoft, Salesforce, Ohjelmisto- ja eBusiness ry, Pelinkehittäjät ry sekä Healthtech Finland. Toimimme Suomessa maanlaajuisesti seitsemästä toimistostamme käsin. Ruotsissa aloitimme ensimmäiset projektimme tänä keväänä.

Työtehtävistäsi

Tärkein taitosi on sinnikäs, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen työote keskusteluihin työnantaja-asiakkaiden kanssa. Voit olla rekrytoinnin asiantuntija tai hankkinut kannuksesi aloilta, joilla toteutamme koulutusohjelmiamme – IT, digimarkkinointi, terveysteknologia, taloushallinto tai vaikka pelinkehitys. Toivomme, että sinulla on myös soveltuva yliopisto- tai AMK-tason tutkinto.

Tehtäväsi meillä on mielenkiintoinen ja haastava. Tärkeimpiä työsi osa-alueita ovat:

  • Työnantajien osaajatarpeiden kartoittaminen sekä asiakkaiden johtaminen ja auttaminen kohti uusia rekrytointeja
  • Uutta työtä etsivien motivoituneiden hakijoiden arviointi ja suunnan näyttäminen unelmaduuneja kohti
  • Projektin johtaminen ja rekrytoivien koulutusohjelmien kokonaisuudesta vastaaminen yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa

Käytössäsi ovat markkinajohtajan konseptit sekä osaava porukka. Palveluidemme kilpailukyvystä ja referensseistä pääset muodostamaan mielipiteesi rekrytointiprosessin aikana. Pidämme porukastamme huolta yhdessäolon, sporttaamisen ja Barona-yhteisön kautta tulevien etuuksien avulla.

Kiinnostuitko?

Kerro meille, kuka olet ja miksi haluaisit meille töihin. Hae heti töihin tämän linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=346

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään su 13.10 mennessä! Tapaamme sinut mielellään mahdollisimman pikaisesti jo lokakuun aikana. Työt meillä voi aloittaa tarvittaessa saman tien. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä Tiina Mäkiseen ja kerro, mitä haluaisit kuulla lisää. Tiinan tavoitat numerosta 040 762 9644 parhaiten to 26.9. klo 13 – 15, to 3.10. klo 13 – 15 tai to 10.10. klo 11 – 13.