(Removed from publishing)

Myynnillinen projektipäällikkö
Saranen Consulting Oy

Original publication date 11.6.2019

Asiakkaista innostuva rekrytoinnin osaaja: tarvitsemme sinua!

 

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Saranen on olemassa uudistaakseen monialaisesti yritysten osaamista ja näin vauhdittamassa digitalisaatiota rekrytoimalla ja kouluttamalla uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy.

Osaajapula jarruttaa asiakkaidemme kasvua, ja tarvitsemme lisää projektinjohdon ja rekrytoinnin asiantuntijoita rekrytoivien koulutusohjelmiemme tiimiin kartoittamaan työnantajien rekrytointitarpeita, etsimään heille sopivia osaajia ja rakentamaan Suomen johtavia koulutusohjelmia. Palvelumme ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia, ja edustammekin niitä ylpeydellä.

Saranen on reilun 80 hengen huippuporukka täynnä myynnin, rekrytoinnin ja urapalveluiden asiantuntijoita. Vaalimme kulttuuriamme, jossa työtämme ohjaa arvomme ilo, rohkeus, vaikuttavuus ja luotettavuus. Olemme tavoitteellisia ja sosiaalisia tiimipelaajia, joille joukkueen suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin yksilöidenkin, haasteiden ratkaisuhalu on toimintamme lähtökohta ja toivoimme, että myös sinua motivoi työn aito merkityksellisyys.

Sarasen kumppaneita ovat työhallinnon ohella Suomen suurimmat yritykset ja sekä alojensa johtavat toimijat, kuten Google, Microsoft, Salesforce, Ohjelmisto- ja eBusiness ry, Pelinkehittäjät ry, sekä Healthtech Finland.  Toimimme Suomessa maan laajuisesti seitsemästä toimistostamme käsin. Ruotsissa aloitimme ensimmäiset projektimme tänä keväänä.

 

Työtehtävistäsi

Tärkein taitosi on sinnikäs, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen työote sekä halu tinkimätön halu auttaa asiakasta. Voit olla rekrytoinnin asiantuntija tai hankkinut kannuksesi aloilta, joilla toteutamme koulutusohjelmiamme – IT, digimarkkinointi, terveysteknologia, taloushallinto tai vaikka pelinkehitys. Toivomme, että sinulla on myös soveltuva yliopisto- tai AMK-tason tutkinto.

Tehtäväsi meillä on mielenkiintoinen ja haastava. Tärkeimpiä osa-alueita ovat:

  • Työnantajien rekrytointitarpeiden kartoittaminen sekä asiakkaiden johtaminen ja auttaminen kohti uusia rekrytointeja
  • Uutta työtä etsivien motivoituneiden hakijoiden arviointi ja suunnan näyttäminen unelmaduuneja kohti
  • Projektin johtaminen ja rekrytoivien koulutusohjelmien kokonaisuudesta vastaaminen yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa

Käytössäsi ovat markkinajohtajan konseptit sekä osaava porukka. Palveluidemme kilpailukyvystä ja referensseistä pääset muodostamaan mielipiteesi rekrytointiprosessin aikana. Pidämme porukastamme huolta yhdessäolon, sporttaamisen ja Barona-yhteisön kautta tulevien kattavien etuuksien kautta.

 

Kiinnostuitko?

Kannattaa siis hakea heti! Kerro meille kuka olet, ja miksi haluaisit meille: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=323.  

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään ti 25.6. mennessä! Toivottavasti pääsemme tapaamaan sinut jo kesän aikana. Työt meillä voisi alkaa elokuun alussa.

 

Kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä, ja kerro, mitä haluaisit kuulla lisää: Kirsi Havu, p. 050 4449157, (pe 14.6., klo 9-11, ma 17.6., klo 12-14 & ma 24.6., klo 10-12).