(Removed from publishing)

Myynnillinen asiakaspalvelija Forenomille!
Majoituspalvelu Forenom Oy

Original publication date 13.3.2019

Nyt etsimme asiakaspalvelutiimiimme rohkeita, lämminsydämisiä tekijöitä, jotka etsivät haasteita, mahdollisuuksia ja vastuuta. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö ja tiimimme puuttuva palanen!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Liikevaihtomme kasvoi 4.2 miljoonasta eurosta yli 82 miljoonaan euroon 10 vuodessa.

Meidän tehtävä Forenomilla on vastata myynnillisestä asiakaspavelusta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteemme vuodelle 2019 on huolehtia 36M€ myynnin toteutumisesta, ylläpitää nimettyjen yritysasiakkuuksiemme asiakassuhdetta, sekä samalla ratkaista myynnin digitalisaation haasteita saattamalla asiakkaamme verkkokauppamme käyttäjiksi.

Haemme majoituspalvelu Forenomin Helsingin toimistolle 1 kokoaikaista ja/tai osa-aikaista myynnillistä asiakaspalvelijaa työskentelemään kansainväliseen asiakaspalvelu myyntitiimiimme. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä hyödyntäen ulossoittoja, sekä email-automaatiota.

Päivittäisinä työtehtävinäsi on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Sinulla on itsenäinen työote ja uskallat tehdä rohkeasti päätöksiä. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus.

Etsimme ensisijaisesti ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Työ suhde solmitaan pian oikean henkilön löydyttyä. Tarjoamme ensin määräaikaisen sopimuksen vuoden 2019 loppuun saakka. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua vuoden vaihteen jälkeenkin. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 8-18 välille, mutta tarpeen mukaan osa tiimistämme työskentelee ilta-, tai viikonloppuvuoroissa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Piia Laitila to-pe klo 9-10 välisenä aikana numerosta 050 506 5144.