(Removed from publishing)

Muuttotyöntekijöitä (30h/viikko)
VPS Henkilöstöpalvelu

Original publication date 8.5.2019
VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsitkö kesäksi töitä ja sisällä istuminen ei houkuttele? Haemme asiakkaallemme reippaita ja täsmällisiä muuttotyöntekijöitä kesäksi pääkaupunkiseudulle. Työtä on väh. 270h/ 9 viikkoa, eli keskimäärin vähintään 30h/viikko. Työ alkaa 27.5. ja kestää vähintään 27.7. asti. Saat toki jatkaa meillä myös kesän jälkeen keikkaluontoisesti, jos kalenterisi sen sallii.

Työpäivät vaihtelevat kokopäivän kestävistä keikoista aina lyhyisiin aamu- tai iltapäivän pyrähdyksiin. Työpäivän kesto on säännöllisesti 5-12h/työvuoro. Maksamme aina viikoittain palkan!

Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä. Työ vaatii täysi-ikäisyyttä.
Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme!

Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytäthän hakemuksemme kotisivuillamme!
Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00. puh. 09 6844 3124.