(Removed from publishing)

Muuttotyöntekijä
Martela Oyj

Original publication date 15.10.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita muuttotyöntekijöitä ja asentajia Sodankylän alueelle 5.11.2019 - 15.11.2019. Työtä tehdään pääosin arkisin ja päiväsaikaan.
Odotamme sinulta
Työ vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa. Työtä tehdään tiimissä eri tahojen kanssa, joten sosiaaliset taidot ja yhteistyökyky ovat tärkeitä! Tehtävä edellyttää vastuullista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja organisointikykyä. Työssä menestyminen edellyttävää sujuvaa suomen kielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjolla on mukava fyysistä kuntoa tukeva työrupeama vauhdikkaassa ja monipuolisessa yrityksessä, jossa loistavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käythän päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle. Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen CV:n.
Huomiothan, että haussa huomioidaan pelkästään sivustomme www.vmp.fi kautta jätetyt hakemukset. Toteutamme osan haastatteluista videohaastatteluina, joten tarkkailethan sähköpostiasi!
Kesto
Arviolta noin kaksi viikkoa
Lisätietoja
Hanna Paakkari, rovaniemi@vmp.fi, 0400 188 666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2019 mennessä.