(Removed from publishing)

Muuttomiehiä Martelalle Tampereelle
Martela Oyj

Original publication date 29.11.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Energiaa kaamokseen fyysisellä työllä!

Etsimme asiakkaallemme Martelalle työntekijöitä muuttohommiin työskentelemään pääasiassa yritysmuuttojen parissa. Työ on monipuolista ja kohteet vaihtelevat projekteittain.

Käytettävyyskalenterin avulla pystyt itse määrittelemään milloin haluat työskennellä. Työ on joustavaa, vuorot sijoittuvat päiväsaikaan ja ruuhkahuiput kuun vaihteisiin. Joulusesonki on jo käynnissä ja jatkuu tammikuulle.
Odotamme sinulta
Etsimme naisia ja miehiä, joilla on hyvä asenne ja reipas työote! Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla. Työ vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme joustavaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavan työyhteisön ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Ajokortti ei välttämätön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus, työ on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla.
Kesto
1-3 kk
Lisätietoja
Maiju Holopainen, muuttopalvelu@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.12.2018 mennessä.