(Removed from publishing)

Moottoripyörämekaanikko (Vantaa)
Biketeam Oy

Original publication date 4.11.2019

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet terveellä ammattiylpeydellä varustettu moottoripyöräalan ammattilainen. Arvostamme huolellista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• aiempaa kokemusta moottoripyörämekaanikon työtehtävistä
• suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa täyttämällä oheisen hakulomakkeen tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 17.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Moottoripyörämekaanikko".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.