(Removed from publishing)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Original publication date 3.12.2018
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ajokortillista MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Pornaisten ja Mäntsälän alueelle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisestu arkisin klo 06-21 välillä, mutta töitä voi satunnaisesti olla myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen perhevapaan sijaisuus alustavasti toukokuulle 2020. 

Edellytämme, että sinulla on kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Asiakaskohteiden sijainnin vuoksi ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työssä on työssä välttämättömiä. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja vastuullinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.12.2018 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -