(Removed from publishing)

Monipalvelutyöntekijä Hiukkavaaraan
ISS Palvelut Oy

Original publication date 14.5.2019

Etsimme nyt  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ reippaaseen työporukkaamme Oulun Hiukkavaaraan.

Tässä tehtävässä vastaat monipuolisesti koulu- ja päiväkotiympäristön siisteydestä ja avustavista keittiötehtävistä.  Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi 6-20:30 välille, työtä tehdään eri vuoroissa, työvuoro on 7,5h/päivä ja työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja alan koulutuksen katsomme eduksesi. Arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, hygieniapassin sekä suomen kielen taitoa. Huomioithan tämän kohteen olevan n.8 km päässä Oulun keskustasta, ja bussiyhteydet eivät kulje vielä ensimmäisen työvuoron alkaessa.
 
Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Mikäli monipuolinen ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.5.2019.


Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -