(Removed from publishing)

Mikkeli-myyjä
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Original publication date 19.12.2019

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Asiantuntijamme auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa. Palvelemme vuosittain lähes tuhatta yritysasiakasta. Palveluksessamme on noin 30 eri alojen asiantuntijaa kahdessa toimipisteessä.

Haemme joukkoomme Mikkeli-myyjää.

Tehtävänäsi on myydä Mikkeliä yrityksille sijoittumis- ja investointikohteena. Haemme potentiaalisia sijoittujia, kuuntelemme heidän tarpeensa, tuotamme sijoittumisessa tarvittavaa tietoa ja rakennamme keskustelun pohjalta kullekin yritykselle tarjouksen.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu henkilökohtaiseen kontaktointiin perustuva Mikkelin markkinointi tapahtumakaupunkina suurtapahtumanjärjestäjille.

Toivomme sinun olevan kokenut, B2B-maailmassa jo kannuksesi näyttänyt myyntityön ammattilainen. Kokemuksen lisäksi arvostamme jo aiemmissa työpaikoissasi rakentamiasi yritysverkostoja ja kykyä toimia hyvän työyhteisön rakentajana. Työtehtävässäsi tärkeää on myös kokemus toiminnasta asiakkaan ja palveluntuotannon/markkinointitiimin välissä.

Päivittäinen työnkuvasi sisältää liidien kontaktointia ja myynnin viemistä maaliin. Osallistut myös tuotteistamiseen ja markkinointitoimenpiteisiin. Suuri osa potentiaalisista asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla, joten työskentely myös kotoa PK-seudulta käsin on mahdollista.

Tukena työtehtävässäsi on yhtiön markkinointitiimi, invest-in tiimi ja matkailutiimi.

Tarjoamme Sinulle uudenlaisen haasteen, mukavan työyhteisön ja henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. virike-etu, lounasetu, puhelinetu ja kattava vakuutusturva työssä, vapaa-aikana ja lomalla. Kehitämme henkilöstömme työtyytyväisyyttä jatkuvasti ja työyhteisömme antoi tuoreimmassa 11/2019 tehdyssä Parempi Työyhteisö -kyselyssä yhtiölle arvosanan 4,1 / 5.

Palkkauksessa toiveesi otetaan huomioon. Osa palkastasi voi olla myös tulokseen sidottu.

Työtehtävä on kokoaikainen ja sen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2021 saakka. Tavoitteenamme on jatkaa toimintaa myös 2021 jälkeen.

Perinteisen CV:n ja ansioluettelon lisäksi toivomme sinulta myös lyhyttä videoesittelyä itsestäsi. Voit lähettää meille linkin valmiiseen videoon tai kuvata pätkän tietokoneellasi tai kännykälläsi. Lähetä meille video tai videolinkki työhakemuksen ohessa.

Pyydämme hakemustasi 12.1.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostilla.